ISLAK
Bölüm Yetkilisi
Araştırmacı Üye

Işıl Ezgi Erkurt
|
 |
« : Åžubat 23, 2010, 10:21:22 ÖS » |
|
Merhaba, ben bu güzel sitenin kurulmasında ve başarıyla devam etmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bizler yani betta severler, özellikle bu hobiye yeni başladığımızda, dostlarımızın sağlığı ile ilgili en ufak bir tereddüt duyduğumuzda, çevremizde bu konuyla ilgisi olan pek fazla insan bulunmadığından ve pet shop çalışanlarına da ticari kaygıları yüzünden ne yazık ki fazla güvenemediğimizden; danışacak bir yer, bir kaynak arıyoruz. Bu site benim için bu açıdan bulunmaz bir fırsat oldu, eminim ki pekçok üyemiz için de öyle...
Tekrar tekrar çok teşekkürler, umarım daha uzuuuun yıllar dostlarımızla ilgili bildiklerimizi burada paylaşırız...
|
|
|
|
|
|
Hayvanların yaşam haklarına saygı gösterelim.
|
|
|
Sponsor Adresler |
|
|
|
|
3mr3
Emre Toruk
Girişimci Üye

Emre Toruk
|
 |
« Yanıtla #1 : Åžubat 24, 2010, 12:27:35 ÖÖ » |
|
Umarım dediğiniz gibi olur... Fakat benim en çok yakındığım konu şu.Çoğu üye yardımını alıyor ve birdahaki soruna kadar siteye girmiyor.Biz bu sitede yardım ettiğimiz kadar aktifliğide istiyoruz.Sadece yönetim olarak soru cevaplıyoruz.Halbuki istediğimiz şey su: Mesela bir arkadasın bettasında iç parazit var diğelim.Onu bizim yardımımızla tedavi etti.Baska bir arkadas aynı konuda bize soru sorduğu zaman o arkadasında bizimle birlikte cevap vermesini bekliyoruz.Ne tecrube edindiyse o tecrubesini diğer üyelerle paylaşmasını istiyoruz.Fakat burada sadece soru soruluyor,cevap alınıyor ve birdahaki soruna kadar siteye uğranmıyor.Bettaların bardakta,fanusta yaşaması gibi sanırım bu forumunda kaderi bu 
|
|
|
|
|
|
========ஜ۩۞۩ஜ======== ███▓░░ E M R E ░░▓███ ========ஜ۩۞۩ஜ========
(a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z) !!!!!TÜRKÇE KONUŞ!!!!!
|
|
|
ISLAK
Bölüm Yetkilisi
Araştırmacı Üye

Işıl Ezgi Erkurt
|
 |
« Yanıtla #2 : Åžubat 24, 2010, 08:39:06 ÖÖ » |
|
Anlıyorum sizi, çok da haklısınız... Ben açıkçası fazla deneyimli olmadığım için biraz da korkuyorum, sorunu olan insanları yanlış yönderirim diye, bir de "foruma daha yeni geldi ve her şeye atlıyor" demesinler istiyorum.  Ama forumda şimdiye kadar yardım edebileceğimi düşündüğüm, en azından bildiklerimi paylaşabileceğime inandığım 3-4 tane konu başlığı oldu, onlara da elimden geldiğince cevap yazmaya çalıştım. Forumdaki üyelerin aktif olması gerçekten çok önemli, yani bence bizler her konu başlığına cevap yazamasak bile, en azından hergün foruma girip yazılanları okuyabiliriz... Umarım online aktif üye sayımız giderek artar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3mr3
Emre Toruk
Girişimci Üye

Emre Toruk
|
 |
« Yanıtla #3 : Åžubat 24, 2010, 07:13:28 ÖS » |
|
Öncelikle bu konuda korkmanıza gerek yok.Sizin korktuğunuz olay daha önce 1-2 üyemizin başına geldi.Bunu diğen kişide sitenin aktif üyelerindendi.Fakat bizim için aktiflikten önce gelen şey saygıdır.Saygısızlığının sonucunu siteden tamamen,süresiz uzaklaştırılarak aldılar.Bunu yapacak kadar saygısız uyemiz yok şu anda bence.Kimse yapmaz yapamaz...
|
|
|
|
|
|
(a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z) !!!!!TÜRKÇE KONUŞ!!!!!
|
|
|
smallville
Genel Yardımcı
Araştırmacı Üye

Astala vista..
|
 |
« Yanıtla #4 : Åžubat 24, 2010, 08:52:54 ÖS » |
|
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler,ışıl hanım.Türkiyedeki betta türlerini en iyi şekilde tanıtmak ve belli kaideleri sizlerle paylaşma bizler için onur verici bir durumdur.Elimizden geldikçe her konuya her kişiye cevap vermeye sorunlarını yanıtlamaya çalışıyoruz vakit buldukça.Burdaki amacımız betta balığının güzelliğini ,formunu,estetiğini ve ait olduğu mekanları en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz.İnşaallah ülkemizde betta balığının asıl değernin olduğu yere yani zirveye taşırız.Bunuda hep birlikte başaracağız inşaallah.
Saygılar.
|
|
|
|
|
|
Hüseyin YILMAZ/BURSA www.bettamarketim.com Türkiyenin ilk betta severlere özel marketi ... Facebook Grubum;-- Betta Splendens Club Fan-- Hepinizi bekliyorum..
Halfmoon Betta HM Plakat Betta Veil Tail Betta Crown Tail Betta Giant Betta PK betta
Vahşi Irklarım ; Betta smaragdina Betta mahachai Betta İmbellis
Pek yakında FO Betta Splandens Lütfen profil kısmından isim ,soyisim ve şehir bilgilerinizi giriniz..!!!
|
|
|
gonenc
Bölüm Yetkilisi
Araştırmacı Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : Åžubat 26, 2010, 02:15:01 ÖÖ » |
|
Dediğiniz doğru Işıl hanım bende ilk başlarda cvp yazmakta çok tereddütlüydüm dediğiniz gibi '' DAHA YENİ GELDİ'' falan diye,ama çekinmeden bildiklerimi paylaştım,zaten eğer bi hatalı cvb ım olursa zaten buradaki insanlar tarafından düzeltilecektir diye düşündüm,ama herkesin dediği gibi deneyim bilgiden daha önemlidir,sizde paylaşın çekinmeden deneyimlerinizden yol gösterin,gerçekten ama gerçekten böyle iyi ve yardımsever ve kapsamlı bir betta sitesi daha bulabileceğimizi hiç zannetmiyorum,zaten sizde tanımışsınızdır genelde yardımcı olan Emre ve Hüseyin beyi,o yüzden sorun yok kimse size daha yeni geldi nerden çıktı falan demez diyemez bence:)sonuçta bilgi paylaşımla ve deneyimle olur...
|
|
|
|
|
|
Gönenç GÖNENÇ ANKARA
|
|
|
ISLAK
Bölüm Yetkilisi
Araştırmacı Üye

Işıl Ezgi Erkurt
|
 |
« Yanıtla #6 : Åžubat 26, 2010, 10:38:27 ÖS » |
|
Ben aslında en çok birilerini yanlış yönlendirmekten korkuyorum, sonuçta burada bir canlının hayatı söz konusu. O yüzden birilerine yardım etmeye çalışırken hep fazla deneyimli olmadığımı belirtiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3mr3
Emre Toruk
Girişimci Üye

Emre Toruk
|
 |
« Yanıtla #7 : Åžubat 26, 2010, 11:17:32 ÖS » |
|
olası bi durumda mudahale ediyoruz zaten.öyle değil tam olarak böyledir gibisinden yardımcı oluyoruz bu işe yeni başlayan arkadaşlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
codamorfa
Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2010, 06:53:34 ÖS » |
|
forum gayet faydalı bir forum ve ne zaman ne istenirse rahatlıkla bulunabiliyor  ayrıca sadece bilgi edinmek amaçlı değil zaman geçirmek ve eğlence amaçlıda gayet işlevsel bi forum
|
|
|
|
|
|
Pratik olarak , biz genellikle aşırı kısa bir sunumla sunumun yokluğu arasında seçim yapmaya zorlanırız. Kısaltım kaçınılmaz bir kötülüktür ve kısaltanın işi, doğası gereği kötü de olsa, hiç yoktan iyi olan bir şeyi en iyi şekilde yapmaktır..
bardaklarda betta'ya hayır !!
|
|
|
|