smallville
Genel Yardımcı
Araştırmacı Üye

Astala vista..
|
 |
« : Kasım 30, 2009, 01:44:13 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar haftalardır uraştığım hobi odamı en sonunda tamamladık ufak tefek eksikler kaldı sadece onlarıda yavaş yavaş ayarlıcam inşaallah.Odada toplam 15 adet 100 litre tank,2 adet 200 litre 1 adet 250 litre tanklarım var,Odada 4 kartuş sisteminden tutun,sıralı aydınlatması,hava kontrol ünitesi,elektrik kesintilerine 4-5 saat için akülü hava motorları,uzun kesintiler için jeneratör tesisatı kuruludur.(Elektrikçi olduğum için şanslıyım kendi adıma)Su değişimi ve eklemek için sıralı su doldurma vanaları akvaryumlar için tasarlanmıştır,aynı anda tahliyede mevcuttur,su değişimlerini akvaryumun ısısına ayarlıyarak termometreden istediğim sıcaklığa çekip 4 kartuş setinden ağır metalleri,klorları alarak suyu temiz bir şekilde bekletmeden tanklara basabiliyorum.Aydınlatma sistemim şuanki maliyet acısından en ekonomik sistemdir.Her akvaryumda 8 w tas.amp mevcuttur,Ledli sistemde kurdum ama anca üretim akvaryumlarında kullanmak için onlarda 1.2 w tır.İleride power ledler dahada ucuzlarsa yaptığım sistemle hiç bir masrafsız direk takarak kullanabilirim.Birde balıkların aktarılma işi var diğer odadai tankatan alıp aktarmam lazım herneyse şimdilik bukadar ileriki sistem değşiklerini yine burada paylaşmak dileyiyle ,Buyrun odamdan kareler sizlere..iyi seyirler...                                   
|
|
|
|
|
|
Hüseyin YILMAZ/BURSA www.bettamarketim.com Türkiyenin ilk betta severlere özel marketi ... Facebook Grubum;-- Betta Splendens Club Fan-- Hepinizi bekliyorum..
Halfmoon Betta HM Plakat Betta Veil Tail Betta Crown Tail Betta Giant Betta PK betta
Vahşi Irklarım ; Betta smaragdina Betta mahachai Betta İmbellis
Pek yakında FO Betta Splandens Lütfen profil kısmından isim ,soyisim ve şehir bilgilerinizi giriniz..!!!
|
|
|
Sponsor Adresler |
|
|
|
|
Emre03
Meraklı Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2009, 05:42:09 ÖS » |
|
harika harika harika
|
|
|
|
|
|
Emre Anlayışlı / Afyonkarahisar
|
|
|
|
BETTALAR
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2009, 01:49:50 ÖS » |
|
hehehe discus elemanlar ne güzel öyle  Beğendim doğrusu hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BETTALAR
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2009, 01:52:03 ÖS » |
|
Bu arada söylemeği unuttum ortalama maaliyet ne kadar tuttu? Şubattan sonra eve geçeceğim benim aklımdada ufak bir ürethane tasarlama durumum var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sergenT
Meraklı Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2009, 06:12:34 ÖS » |
|
Helal olsun abi ne diyelim.Ben bir bettaya bakmayı doğru düzgün beceremiyorum  Osmangazi nin ne tarafındasınız hayırlısıyla ileride bir betta alabilirim belki. saygılar.
|
|
|
|
|
|
_/side\_
|
|
|
hakanturken108
Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2009, 07:26:00 ÖS » |
|
Harika olmuş, özellikle bettalarınız harika! İllaki görmeye geleceğim.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smallville
Genel Yardımcı
Araştırmacı Üye

Astala vista..
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2009, 05:41:59 ÖÖ » |
|
Teşekkürler arkadaşlar,bursada merkezde oturuyorum.Altınova mahallesinde.Ortalama maliyeti 8000 TL yi buldu bana
|
|
|
|
|
|
Hüseyin YILMAZ/BURSA www.bettamarketim.com Türkiyenin ilk betta severlere özel marketi ... Facebook Grubum;-- Betta Splendens Club Fan-- Hepinizi bekliyorum..
Halfmoon Betta HM Plakat Betta Veil Tail Betta Crown Tail Betta Giant Betta PK betta
Pek yakında FO Betta Splandens Lütfen profil kısmından isim ,soyisim ve şehir bilgilerinizi giriniz..!!!
|
|
|
Emre03
Meraklı Üye

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2009, 06:53:39 ÖÖ » |
|
bir petshop açılırdı herhalde
|
|
|
|
|
|
Emre Anlayışlı / Afyonkarahisar
|
|
|
sergenT
Meraklı Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2009, 07:12:19 ÖS » |
|
Yazın nasib olursa betta almak isterim sizden.
|
|
|
|
|
|
_/side\_
|
|
|
smallville
Genel Yardımcı
Araştırmacı Üye

Astala vista..
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2009, 09:54:58 ÖS » |
|
Bursada yada diğer illerden gelecek her arkadaşı yerime beklerim arkadaşlar buyrun gelin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wallcan1
Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2010, 02:45:44 ÖS » |
|
çok güzelde bunca emek sanırım sadece hobi amaçlı değil ticaret de söz konusu sanırım ama süper olmuş ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smallville
Genel Yardımcı
Araştırmacı Üye

Astala vista..
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2010, 08:35:58 ÖS » |
|
Teşekkürler arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakanturken108
Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 20, 2010, 12:03:25 ÖÖ » |
|
Hüseyin abi illaki geleceğim inşallah...Şu araya giren tatil bir çabul bitsin de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackface50
Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Åžubat 22, 2010, 04:36:08 ÖS » |
|
Tek kelimeyle muhteşem,bayıldım. Tebrikler.
|
|
|
|
|
|
2 kırmızı yanaklım Cafer ve Kewell 1 sarı yanaklım Cilvenaz 2 ingiliz muhabbet kuşum Coşkun ve Cavidan 8 japon balığım ve 14 neonum 7 aylık minyatür pinsherım Cıva 1 bettam Casus;ve onlar benim herşeyim
Örsan/ANKARA
|
|
|
monster
Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Åžubat 22, 2010, 10:31:04 ÖS » |
|
Her şey çok güzel ellenize emeğinize sağlık ama o kadar akvaryum varken ve çoğu da boşken iki tanesine geniş geniş bölmeler yaparak bettaları oraya koysanız daha iyi olmaz mı?O kaplar bettalar için küçük bence.
|
|
|
|
|
|
Adnan KAYA Kartal/İstanbul
|
|
|
|